Med Etagegruppens ständiga strävan att alltid hålla hög nivå på Malmös nöjesställe gör också att det sker förändringar hela tiden.

Elite Hotels

Elite hotel Malmö strävar alltid att kundens upplevelse håller stjärnklass.
Ombyggnad och modernisering sker ständigt.
Extra plus i kanten för Elite Hotels senaste miljösatsning där stämningsfull LED belysning håller driftkostnaderna nere

Mitsubishi Center och Hyundai med en av Malmös fräschaste bilsalonger. Medveten satsning på ordenligt ljus med hjälp av LED som återger bilarnas äkta färg samt halverar driftkostnader och servicekostnaderna

I samband med att Emporia byggdes i Malmö fick vi äran att ta oss an el och belysningsinstallationerna i en del av butikerna. Emporia är idag ett av europas modernaste köpcentrum med imponerande struktur.
Hos Frukostklubben, G-Star, The Thai Pad och Eldstaden möts man både av fräscha lokaler och snygga elinstallationer

Entre köpcenter

Butiksbelysning och elinstallationer i flertalet butiker i Entré köpcenter. Säljande och välplanerad belysning och ett effektfullt ljus där på sina ställen. Användandet av LED har ökat och på Entré ser man många butiker som insett vinsten med rätt belysning.

carlings bik bok teknikmagasinet akademibokhandeln cubus

Bostadsrättsföreningar

I flertalet bostadsrättsföreningar har vi både moderniserat, energibesparat och gjort elanläggningarna säkrare. Även de känsligaste fastigheterna går att elrenovera med minimal åverkan. 

I sydvästra skåne som Lund, Malmö, Trelleborg, Helsingborg etc finns de flesta av våra objekt.

Hemmakväll

Totalt tre hemmakväll butiker i Malmö har renoverats och fått en uppfräschning. Snygga och välplanerade videobutiker med ordenligt ljus. Butiksbelysning som främst kommer från belysningsskenor samt diskreta infällda armaturer som allmänljus. 2 av butikerna även fullskalig belysning med enbart LED

loading...

Elinstallationer i Vellinge.

I Vellinge har ni säkert sett våra elektrikers bilar alla timmar på dygnet. Vi har vi flertalet installationer vid tillbyggnader och större elrenoveringar i villor. Elinstallationer och belysning som håller länge och med bra garantier. Som renodlad elfirma baserad i Malmö så har vi en närhet till Vellinge vilket brukar uppskattas vid speciellt vid jour. Våra jourelektriker finns att tillgå dygnet runt även för er i Vellinge.